Doorgaan naar inhoud

Over ons

medewerkers foto

Sinds 1994 zijn wij, Dolf en Jolanda Holtman voor ons zelf begonnen in Sassenheim. Als eerste hebben wij Dierenspeciaalzaak de Kluyver overgenomen. Het was een klein (130m²) maar gezellig winkeltje, zoals er in die tijd nog veel waren.

In 1998 zijn wij een tweede winkel in Lisse begonnen en hebben wij onze naam naar Holtman’s dierenspeciaalzaak veranderd. Omdat ons winkelpand in Sassenheim gesloopt zou worden voor nieuwbouw en wij niet op deze locatie terug konden komen, zijn wij verhuisd naar een andere winkelruimte (220m²) verderop in het dorp.

Door de drukte in Sassenheim hebben wij de winkel in Lisse verkocht. In 2011 is Sharona na haar studies in Barneveld bij ons in de zaak gekomen. Omdat wij uit ons jasje waren gegroeid zijn wij in 2014 verhuisd naar de overkant van de straat, een pand van 400m².

In Maart 2022 is een droom uit gekomen. Wij zijn opnieuw verhuisd, naar ons huidige pand van 800 m². Één van onze wensen was: alle dieren meer ruimte geven. Dat is gelukt. Vogels vliegen rond in een volière en ook de konijnen zitten in een hok van twee meter. We zijn trots op wat wij hebben neergezet!

Door de ruime en overzichtelijke opstelling kunt u gemakkelijk vinden wat u zoekt.

Wij bieden een zeer compleet assortiment waardoor wij iedere klant tevreden kunnen stellen. En mist u iets in ons assortiment dan kunnen wij het vast voor u bestellen.