Doorgaan naar inhoud

Over ons

Sinds 1994 zijn wij, Dolf en Jolanda Holtman voor ons zelf begonnen in Sassenheim. Als eerste hebben wij Dierenspeciaalzaak de Kluyver overgenomen. Het was een klein (130m²) maar gezellig winkeltje, zoals er in die tijd nog veel waren.

In 1998 zijn wij een tweede winkel in Lisse begonnen en hebben wij onze naam naar Holtman’s dierenspeciaalzaak veranderd. Omdat ons winkelpand in Sassenheim gesloopt zou worden voor nieuwbouw en wij niet op deze locatie terug konden komen, zijn wij verhuisd naar een andere winkelruimte (220m²) verderop in het dorp.

Door de drukte in Sassenheim hebben wij de winkel in Lisse verkocht. In 2011 is Sharona na haar studies in Barneveld bij ons in de zaak gekomen. Omdat wij uit ons jasje waren gegroeid zijn wij in 2014 verhuisd naar ons huidige pand, 400m². Door de ruime en overzichtelijke opstelling kunt u gemakkelijk vinden wat u zoekt.

Wij bieden een zeer compleet assortiment waardoor wij iedere klant tevreden kunnen stellen. En mist u iets in ons assortiment dan kunnen wij het voor u bestellen.

Sinds 2019 zijn wij uitgebreid met een webshop.