Buitenvogels

Natuurlijk hebben wij naast onze producten voor binnenvogels ook allerlei leuke spullen voor de buitenvogels. Buitenvogels mogen door de infrastructuur van tegenwoordig, het hele jaar door gevoerd worden. Er zijn tegenwoordig een stuk minder plekken te vinden waar vogels hun voedsel op natuurlijke wijze kunnen vinden.

Er zijn allerlei mogelijkheden om buitenvogels te voeren. U kunt verschillende producten ophangen zoals: vetbollen, pindanetjes of gevulde kokosnoten. Ook bestaat er strooivoer wat u kunt strooien op de grond. Maar er zijn ook voederhuisjes of voedersilo's om het strooivoer in te stoppen. Door het voer op hoogte aan te bieden voorkomt u ongewenste dieren zoals muizen. Strooivoer is er in allerlei variaties: met extra zonnepitten, met fruit of met insecten.

Erg populair is de pindakaas voor vogels. Het verschil tussen de pindakaas voor mensen en voor vogels is dat er geen zout aan toegevoegd is en ze verwerken in deze pindakaas ongebrande noten. Een stuk gezonder voor de vogels. De pindakaaspotten kunnen in speciaal daarvoor ontworpen houders.

Wat ook nog wel een probleem kan zijn, zijn grote vogels zoals kauwen, eksters of kraaien. Deze grote vogels eten vaak al het eten op waardoor de kleine dieren geen kans hebben. Wij verkopen daar speciale silo's of pindakaashuisjes voor. Het is zo gemaakt dat alleen de kleine vogels hiervan kunnen eten. 

Ga naar vogelhuisjes Ga naar vogelvoer