Aquaria

Als u heeft besloten dat u een aquarium wil komt er een moeilijke keuze op uw pad: “Wat voor soort aquarium willen wij?”
Wij hebben een uitgebreide keus met verschillende modellen aquaria en aquariumbakken. De meest simpele uitvoeringen zijn de vissenkommen of de volglazen bakken. Deze aquaria zijn betrekkelijk goedkoop in aanschaf. Echter, de verlichting en andere technische apparatuur ontbreken hier en zullen in veel gevallen nog apart moeten worden aangeschaft. In ons assortiment hebben wij ook een ruim assortiment complete aquaria. Bij deze aquaria zit bijvoorbeeld al een deksel met verlichting, een filter en een verwarmingselement. Bij de kleinere complete aquaria zit vaak ook een klein schepnet, water bereider en visvoer.
Wij verkopen aquaria van 30 cm tot meer dan een meter. De aquaria groter dan een meter kunnen wij altijd voor u bestellen mocht u hierin geïnteresseerd zijn.

Bedenk van te voren welk formaat aquarium u wenst. Een kleiner aquarium is wellicht makkelijker een plaats te geven, maar is qua onderhoud meer werk. De kleine hoeveelheid water is bewerkelijker, een beetje teveel voer kan directe gevolgen hebben op de waterkwaliteit. De grotere waterpartijen zijn hierdoor makkelijker stabiel te krijgen en te houden. Hierdoor is het schoonmaakwerk ook wat makkelijker. Alg zal niet zo snel groeien in een bak waar een stabiele bacteriecultuur in zit.

U kunt altijd vrijblijvend langskomen in de winkel om informatie te vragen over welk aquarium geschikt is. Wij helpen u graag verder.