Halsbanden en looplijnen

Een halsband of looplijn moet zowel goed passen bij de hond dan wel bij het baasje. U kunt uw hond een chique, sportieve, robuuste of basic uitstraling geven. Het is belangrijk dat u zich prettig voelt tijdens het wandelen zodat u rust uitstraalt naar de hond. Dit zorgt ervoor dat zowel u als de hond op een ontspannen manier wandelen. Het is daarom van belang om een bewuste keuze te maken voor een looplijn die aan uw wensen voldoet. We hebben een breed assortiment aan halsbanden en looplijnen hangen in de winkel. Er zijn allerlei verschillende materialen, kleuren en lengtes.

Ook voor de donkere dagen bestaan er reflecterende of lichtgevende banden en lijnen. Zo is uw hond beter zichtbaar. Dit zorgt voor een stukje veiligheid in het verkeer.

Wat bij de meeste honden aan hun halsband hangt is een penning. Op een penning kan belangrijke informatie staan. Zodat als uw hond eventueel wegloopt, de vinders van de hond u gemakkelijk kunnen vinden of bereiken. Ook kan er informatie opstaan als het dier bijvoorbeeld medicatie gebruikt. Penning worden bij ons in de winkel gegraveerd terwijl u wacht en kost niets extra's.