Bezorgservice

Wij bezorgen uw spullen ook aan huis!

U kunt er ook voor kiezen om uw gekochte spullen thuis te laten bezorgen door ons.
Bezorgen doen wij op dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag tussen 16:00 uur en 18:00 uur. Andere tijden zijn eventueel bespreekbaar. Een bezorging is GRATIS boven een besteding van € 25,00 en minimaal 10 kilo. Onder dit bedrag en gewicht, kan wel bezorgd worden maar dan komen er bezorgkosten (minimaal € 2,50) bij. 

U kunt uw gewenste producten bij ons in de winkel bestellen en afrekenen maar u kunt ons daarvoor ook bellen. De producten die aan huis gebracht worden bij een telefonische bestelling dienen contant of per pin afgerekend te worden bij aflevering.  . 

Als u het prettiger vindt kunt u uw boodschappenlijstje mailen. Wij vragen u de producten zo duidelijk mogelijk te omschrijven, bij voorkeur met merk en verpakkingsgrootte. Daarnaast hebben wij van u nodig: de adres gegevens, een telefoonnummer en de gewenste bezorgdatum. 

LET OP: Omdat wij dagelijks de hele regio rondrijden hebben wij gediscussieerd over hoe wij efficiënter te werk kunnen gaan. Dit is beter voor het milieu en op ten duur kost dit minder tijd. Hierdoor hebben wij onze bezorgingen per dorp ingedeeld op een vaste dag. Wij gaan dit ongeveer 8 tot 10 weken testen om te kijken of het ook daadwerkelijk haalbaar is in de praktijk. 

Wij begrijpen dat u hier nu nog geen rekening mee gehouden heeft. Dus als het niet schikt, het voer al op is of u bent niet thuis op deze dag dan kunt u nog altijd een andere gewenste dag invullen. 

Sassenheim is ons thuishonk, deze bestellingen kunnen wij dagelijks (di,wo,do en vr) bij u bezorgen. 

Voorhout & Noordwijkerhout:         Woensdag
Lisse:         Donderdag
Warmond & Oegstgeest:        Vrijdag

Hieronder kunt u via het contact formulier een mail naar ons sturen.